Η εταιρεία Margo Beauty ιδρύθηκε από τη Μαργαρίτα Μονέδα το καλοκαίρι του 2017 ύστερα από μια μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο του μακιγιάζ και της μόδας.

Στόχος της είναι να προμηθεύσει το αγοραστικό κοινό με ποιοτικά προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών.

Προτεραιότητα της είναι να μοιραστεί μαζί σας την αγάπη της για το μακιγιάζ και να σας κάνει να αισθάνεστε όμορφες και ελκυστικές.

Η Margo Beauty συνεχώς αναπτύσσεται με στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών σε προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης.

Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συστήσει στην ελληνική αγορά τις εταιρείες Girlactik -επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα- και την LaBelle (UK).

Επίσης θα βρείτε προϊόντα των:Peggy Sage Cnd,Dermacol, Elixir Makeup Cosmetics,Wibo,Febble, ,Gosh Tranoulis Perfumes κλπ.

Για τις ιδιαίτερες και μη εμφανίσεις σας, είμαστε δίπλα σας με ένα πλήρες πακέτο ομορφιάς από τους συνεργάτες μας.

Βιογραφικό
Η Μαργαρίτα Μονέδα έχει γεννηθεί στο Μαρούσι και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Σπούδασε “Γραφίστας ηλεκτρονικών μέσων και Εντύπου” στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου Σχολής και αργότερα Μακιγιάζ στη σχολή “ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ Αμάραντος” όπου και βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο καλύτερου μακιγιάζ. Έχει παρακολουθήσει πέντε χρόνια ελεύθερο σχέδιο και Γραμμικό.

Στο ενεργητικό της έχει αρκετές σημαντικές δουλειές με viral εξωφυλλα ,διαφημιστικά στην τηλεόρασή,θέατρο,γνωστούς Οίκους Μόδας, Περιοδικά,Βιβλία,ηθοποιούς και στην πώληση καλλυντικών χονδρικής και λιανικής.